TWENTYFOUR

Flåm fleece til dame og herre

399 ,-

God og myk børstet fleecejakke til dame i 100% resirkulert polyester, med to sider anti-pilling. Den har sidelommer med glidelås. Fin som isolerende lag under skalljakke eller alene på varmere dager.

399 ,-

God og myk børstet fleecejakke til herre i 100% resirkulert polyester, med to sider anti-pilling. Den har sidelommer med glidelås. Fin som isolerende lag under skalljakke eller alene på varmere dager.

Finse FZ fleece til dame og herre

399 ,-

Lett og myk microfleece til dame i helmønstret materiale. Den har sidelommer med glidelås og justering nede. Passer som mellomlag eller som ytterjakke på varmere dager. Den kommer i flere fine farger som passer bra sammen med resten av kolleksjonen.

399 ,-

Lett og myk microfleece til herre i helmønstret materiale. Den har sidelommer med glidelås og justering nede. Passer som mellomlag eller som ytterjakke på varmere dager. Den kommer i flere fine farger som passer bra sammen med resten av kolleksjonen.

Finse softshelljakke til dame og herre

790 ,-

En svært bevegelig softshelljakker til dame i kombinasjon av to ulike typer elastisk softshellmateriale, begge vannavvisende, vindavvisende og pustende. Jakken har ventilasjonsglidelåser under begge armer som gir god luftsirkulasjon og ventilering. Glidelåslommer i siden og på bryst. Den har fast hette med 4-veis justering og stramming nederst på jakken for den beste passform. I fargene oliven, sort og støvrød.

790 ,-

En svært bevegelig softshelljakke til herre i kombinasjon av to ulike typer elastisk softshellmateriale, begge vannavvisende, vindavvisende og pustende. Jakken har ventilasjonsglidelåser under begge armer som gir god luftsirkulasjon og ventilering. Glidelåslommer i siden og på bryst. Den har fast hette med 4-veis justering og stramming nederst på jakken for den beste passform. I fargene sort og blekkblå

NYHET! Loen dunjakke til dame og herre

799 ,-

En lett dunjakke med 90/10 blanding av dun og fjær som gir god isolasjon. Den har sidelommer
med glidelås og elastiske mansjetter. Jakken er perfekt som ytterplagg, eller som et mellomlag i
sekken dersom det blir kaldt.

799 ,-

En lett dunjakke med 90/10 blanding av dun og fjær som gir god isolasjon. Den har sidelommer
med glidelås og elastiske mansjetter. Jakken er perfekt som ytterplagg, eller som et mellomlag i
sekken dersom det blir kaldt.

Flåm LS bukse og Finse weekendbag

469 ,-

En behagelig og lett vindavvisende softshell bukse med god stretch. Den har sidelommer og lårlomme med glidelås. Buksen har beltehemper, borrelåsjustering i livet og strikk nederst på bena. Den er lett vannavstøtende, tørker raskt og er enkel å bevege seg i. Både dame og herremodell.

399 ,-

Romslig og lett weekendbag i slitesterkt nylonmateriale med detaljer i skinnimitasjon. Korte bæreremmer og lang skulderrem. Ekstra rom med glidelås i front og innerlomme med glidelås.

Finse ryggsekk 50 L og Flåm ryggsekk 25 L

749 ,-

Romslig 50 liters tursekk i slitesterkt polyester/bomull materiale. Den har justerbart bæresystem, brystbelte med fløyte og magebelte med mobillomme. Sekken har regntrekk i bunnlomme, ytterlomme med lang glidelås og ekstra lomme i topplokk.

490 ,-

Sporty sekk i ribstop materiale med utenpåliggende stretchlomme. Den har gode justeringsmuligheter med hoftebelte og bryststropp. Netting i rygg for god ventilering. Den har rom til drikkeflaske og åpning til drikkeslange. Sekken har lommer på hoftebeltet for rask tilgang til små gjenstander som energibar og nøkler. Regntrekk i bunnlomme. God tursekk til både korte og lengre turer!